Geen categorie

Eigen sieraden ontwerpen met Gel-a-Peel

Creatief speelgoed, we zijn er dol op! Zeker voor meiden is er ook dit najaar weer van alles te koop om zelf aan de slag te gaan. Wij probeerden Gel-a-Peel uit.

Gel-a-Peel

Het concept is eigenlijk heel simpel. Je trekt met een speciale gel een patroon over op een transparant blaadje, wacht tot het gedroogd is, en kijk eens aan, je creatie is klaar. Wij gingen aan de slag, en hadden niet veel later een mooie roze vlinder in onze handen. Kinderen vanaf een jaar of 8 kunnen dit met gemak.

Gel-a-Peel

Voor gevorderden

Een vlinder is leuk, maar Gel-a-Peel is vooral bedoeld om zelf modeaccessoires te maken. Dat vereist wel even wat oefening en een precieze hand, dus ga daar pas mee aan de slag nadat je wat grotere werkjes (zoals de vlinder) in de vingers hebt. Wij probeerden de Deluxe set uit, waarin je alles vindt om oorbellen, armbandjes, een diadeem en een sleutelhanger te maken. Sterker nog, met de hoeveelheid gel in deze set kun je wel 100 armbandjes maken!

Ook om armbandjes en andere accessoires te maken hoef je alleen maar de patronen over te trekken, waarbij je natuurlijk zelf kunt kiezen voor verschillende kleurtjes en variaties. Belangrijk is wel dat je de ene kleur eerst goed laat drogen voor je de volgende aanbrengt, anders loopt de boel door. Dankzij de verschillende spuitmondjes kun je niet alleen dunne lijntjes maken, maar ook streepjes die zo uit een slagroomspuit lijken te komen.

Gel-a-Peel

Leuk en makkelijk

Gel-a-Peel is makkelijk in gebruik, en biedt lang speelplezier. Extra leuk is dat je de creaties ook echt kunt dragen, iets wat zeker bij meiden aan zal slaan. Iedere dag een ander zelfgemaakt armbandje om, en zelfgemaakte oorbellen in. Slim bedacht, en helemaal van nu!

De Gel-a-Peel Starterset is er voor €10,99, de Deluxe set die wij probeerden kost €32,99.