Geen categorie

Efteling Sprookjesspel

Leuk van Ravensburger en de Efteling: Het Efteling Sprookjesspel. Gebaseerd op het beroemde sprookjesbos en al haar inwoners, zoals Roodkapje en Ezeltje Strek je. Tijdens het spel ben je op zoek naar verschillende voorwerpen die bij deze bewoners horen. Wie er het eerst 3 weet te vinden, en de locaties heeft doorgegeven aan de koning die zich in het kasteel bevindt, is de winnaar.

In dit bordspel zijn verschillende elementen opgenomen. Zo zit er een vleugje memory in, vertaald naar de voorwerpen die gezocht moeten worden (kom je op een vakje waar een kaartje ligt mag je kijken wat erop staat, mocht dat niet overeen komen met het voorwerp dat op dat moment gevonden moet worden, moet je goed onthouden wat erop stond).

Het spel is geschikt voor 2-6 spelers van 6 jaar en ouder. Door de verschillende elementen, en het feit dat er wordt gespeeld met 2 dobbelstenen, waarbij je zowel voor-als achteruit mag bewegen, is het voor jongere kinderen echt nog te moeilijk, maar kunnen zij met behulp van een volwassene wel meedoen natuurlijk. Verkrijgbaar bij warenhuizen en speelgoedwinkels voor 24,95 euro.

De Efteling Sprookjesbos Spel
Bestel via Bol.com: De Efteling Sprookjesbos Spel
Ravensburger