Geen categorie

De nieuwste verzamelrage?

Al zouden heel wat fabrikanten het willen, het valt nog steeds niet te voorspellen welke spullen een rage worden onder de jeugd, en welke niet. Er zijn wel een aantal factoren die meespelen, waarbij betaalbaarheid en een verzamelmogelijkheid een belangrijke rol spelen. Daar hebben de makers van Kitty in my pocket / Puppy in my pocket in ieder geval goed op ingespeeld.

Feitelijk hebben we het hier gewoon over kleine hondjes of katjes, die verder niks kunnen. ‘Kaal’ in de winkels gezet zouden maar weinig kinderen er waarschijnlijk naar omkijken, maar door het hele (geniale!) concept eromheen wordt die kans opeens een stuk groter. Want in een doosje met daarin 4 diertjes (5,99 euro) vind je niet alleen de diertjes zelf, maar ook leuke stickertjes én een overzichtje van alle diertjes die je kunt verzamelen.

Om alle diertjes te bemachtigen kun je natuurlijk meerdere ‘4 packs’ aanschaffen, maar als je verzameling bijna compleet is kun je ook overstappen op de stukverpakkingen van 1,99 euro. Slim bedacht, en vanwege de lage prijzen ook prettige schoencadeautjes. Of het een rage wordt durven wij niet te voorspellen, maar alle ingrediënten zijn absoluut aanwezig.