Beauty Geen categorie

Dawid Tomaszewski by CATRICE Limited Edition

Dawid Tomaszewski by CATRICE

CATRICE werkt dit najaar samen met ontwerper Dawid Tomaszewski, en dat resulteerde in een prachtige limited edition.

Wie?

Samenwerken met een designer is hot, zowel voor kledingmerken als voor make-up lijnen. Slimme zet dus van CATRICE, om Dawid Tomaszewski te strikken. Alleen… bij veel Nederlandse dames zal de naam van deze Duits-Poolse ontwerper niet direct een belletje doen rinkelen.

Maakt ons niks uit, als ‘ie maar wat moois heeft afgeleverd. Toch? En dat zit gelukkig wel goed.

De collectie

De tijdelijk verkrijgbare collectie (van half oktober tot half november 2017) bestaat o.a. uit een beauty clutch (van ons mag je ook gewoon ‘toilettas’ zeggen hoor). De meest in het oog springende producten zijn een prachtig Eye & Face Palette. Acht tinten oogschaduw, zowel mat als glimmend, die onderling perfect te combineren vallen. Mooie, warme herfsttinten, aangevuld met lichte tinten voor highlights. Extra leuk zijn de bush (met licht shimmer effect) en highlighter die ook in het palette zitten. Zo heb je alle kleur en highlights die je voor je gezicht nodig hebt bij elkaar in 1 doosje. Je koopt het voor €7,99.

Dawid Tomaszewski by CATRICE

Ze lijken wel van fluweel!

Matte tinten op de lippen zijn en blijven een trend. Eentje die voor veel make-upmerken helaas synoniem staat voor droge, onnatuurlijke texturen waar niemand van opknapt.

De Wild Matt Lip Colour uit deze limited edition is er in twee kleuren, en kijk nou, ze lijken wel van fluweel! CATRICE bewijst dat mat ook zacht kan zijn, en prettig aan kan voelen op je lippen. De finish is matte, waardoor de kleur extra mooi uitkomt, maar het geheel blijft zacht en verzorgd aanvoelen. Prachtig!