Geen categorie

Buggy hulpjes

Een beetje buggy/kinderwagen is tegenwoordig al voorzien van allerlei ‘hulpstukken’, maar iedere ouder weet ook dat er nog altijd sprake is van chronisch ’te weinig ruimte’ hebben. De webwinkel van ZoZwanger importeerde om dit op te lossen twee handige hulpmiddelen uit Amerika.

De Mighty Buggy Hook (14,99 euro, per 2 verpakt) is een haak die je door middel van en stevige klittenband sluiting zo om het frame van je kinderwagen of buggy bevestigt. Vervolgens kun je er gemakkelijk een of meerdere tassen aan hangen. We hebben ze zelf mogen testen, en zien er voornamelijk grote voordelen in tijdens een flinke shoppingsessie of veel boodschappen. De haken kunnen een flink gewicht dragen , en zakken dankzij een rubberen band niet naar beneden.

Iets dat je altijd bij je hebt zodra je kindje zelf gaat drinken is een beker. Gevuld met sap, water limonade of wat dan ook, als je kindje dorst krijgt kun je het maar beter bij de hand hebben. Lang niet iedere buggy houdt daar rekening mee, maar de Soft Buggy Cup (14,99 euro) die je om het frame van de buggy kunt bevestigen lost dat op. Deze flexibele (doch stevige), afsluitbare houder is gemaakt voor een beker, maar wij zagen al eindeloos meer mogelijkheden. Sleutels, mobieltje, speentje, snoepjes… dingen die je snel te pakken wilt hebben als je ze nodig hebt.

Fijn aan beide producten is niet alleen de duurzame uitvoering, maar ook dat je ze als de buggy leeftijd voorbij is gemakkelijk voor andere doelen kunt gebruiken. Zo past de Soft Buggy Cup ook prima om het frame of stuur van een fiets en kun je de Mighty Buggy Hook ook aan andere voorwerpen bevestigen. Beide producten zijn te koop via ZoZwanger.nl.