Geen categorie

Bugaboo Friends

Loop je met een kinderwagen over straat, dan kijk je altijd even op als je er eentje van hetzelfde merk/type voorbij ziet komen. Je bent stiekem toch wel benieuwd wat voor mensen dat nou zijn, die zo’n zelfde keuze gemaakt hebben als jij. Bugaboo zorgt ervoor dat je deze ‘verwanten’, wereldwijd, gewoon overzichtelijk kunt bekijken.

Bugaboo Friends is namelijk de nieuwste ontmoetingsplek voor ouders over de hele wereld. Niet alleen kun je een profiel invullen, al dan niet compleet met foto’s en gekoppeld aan je Hyves (of andere social networks) account, je kunt ook van elkaar leren. Wat is je levensmotto? Hoe maakt jouw Bugaboo je leven leuker of eenvoudiger? Waar ben je met je kind, en Bugaboo, allemaal geweest en hoe zorg je ervoor dat je lekker actief blijft, ook nu er een kleintje is?

Het resultaat is een bonte verzameling vrouwen en minstens zoveel foto’s van Bugaboos op onverwachte plekken. Daarnaast kun je meedoen aan wedstrijden en bijvoorbeeld filmpjes uploaden die bij het thema van die maand passen. Een leuk initiatief, dat om succesvol te worden natuurlijk wel afhankelijk is van input en registratie van leden. Dus, Bugaboo gebruikers van Nederland, verenigt u en wordt een Bugaboo Friend!

Wij testten de site alvast voor je uit, en hebben ons prima vermaakt met het bekijken van de fotootjes en het lezen van de verschillende levensmotto’s en tips om met kind, Bugaboo en al er lekker op uit te trekken. De site is lekker vrolijk vormgegeven en navigeert eenvoudig, zodat je binnen no-time Bugaboo Friends uit jouw stad, of laten we zeggen Barcelona, Auckland of Berlijn, hebt gevonden.