Geen categorie

Bob de Bouwer in Den Haag

Bob de Bouwer viert dit jaar vakantie in Den Haag. Nou ja, vakantie… het wordt hard werken! Van 22 tm 27 juli treedt hij namelijk op in het World Forum Theater met de show Bob de Bouwer Live: Spud maakt een rotzooitje

Vandaag nam Bob alvast een kijkje in zijn tijdelijke woonplaats, en gaf hij zelfs een heus interview!

 Toevoeging 17 juli: wij geven nog tm zaterdag een aantal kaartjes weg. Doe snel mee!

V: Hoi Bob en welkom in Den Haag!
A: Dank je wel, fijn om hier te zijn.

V. Bob, je bent op tournee met je nieuwe liveshow en je zal binnenkort in Den Haag optreden. Waar gaat de show precies over?
 A: De show heet “Spud maakt een rotzooitje” en samen met al mijn vrienden Wendy, Spud, Scoop, Dizzie, Scrambler en Liftie moeten we samen zo snel mogelijk een nieuw ecocentrum en windmolenpark bouwen in de Zonnebloemvallei. Zal het op tijd klaar zijn? Vast, want zoals we altijd zeggen: Kunnen we het het maken? Nou en of!

V: Welke landen heb je al bezocht waar jij en je vrienden al een hoop hebben gebouwd?
A: Oh..we zijn al in zoveel landen geweest! In Engeland, Portugal, Spanje en Duitsland en de kinderen daar hebben ontzettend goed meegeholpen. Nu zijn we erg blij om in Nederland te zijn waar we ook heel veel vriendjes hebben.
 
V: Welke klusjes vindt Bob het leukst om te doen? Tapijt leggen, verven, muren bouwen of graven?
A: Ik vind alle klusjes leuk om te doen!

V: Wat zijn je hobby’s naast bouwen? En wat is je favoriete eten?
A: Tennissen vind ik erg leuk, op vakantie naar het strand en snorkelen. Mijn favoriete eten is brood met kaas, tomaat en bietjes!

V: Waarom gebruikt Bob altijd de zin “Kunnen we het maken? Nou en of!”
 A: Mijn team en ik vinden het heerlijk om klusproblemen op te lossen, vooral wanneer we weinig tijd hebben. Het is mijn motto en het stimuleert vooral teamwork!

V: Waarom heeft Bob ervoor gekozen om bouwvakker te worden? Vinden kinderen het leuk om bezig te zijn met “bouwen & constructie”?
A: Ik ben bouwvakker geworden omdat ik het fijn vind om mensen te helpen en om te klussen! Ook kan ik kinderen laten zien dat je met teamwork, een positieve houding en rekening houden met het milieu elk probleem kunt oplossen!