Geen categorie

Bfree Plus: flessen en bekers waarover is nagedacht

Flesjes voor babietjes die erg veel last van hun buikjes hebben zijn op zich niet uniek, al zijn er op dit gebied heel wat varianten en verschillende kwaliteiten. De Bfree Plus Babyfles is er één van, en een goed gewaardeerde bovendien: door babyspeciaalzaken werd Bfree Plus op de derde plaats verkozen in het merken imago onderzoek.

Een uniek ventielsysteem zorgt dat er geen luchtbelletjes in de voeding terecht komen, zodat babietjes rustiger kunnen drinken, en minder lucht binnenkrijgen. Prettig, en voor baby’s met darmkrampjes zelfs essentieel. Maar wat als babietjes te groot worden voor een flesje, en toe zijn aan een tuitbeker?

Over het algemeen heb je dan de keuze tussen anti-lek bekers, waar veelal hard aan gezogen moet worden, of reguliere tuitbekers, waar de inhoud (te) snel uitloopt. En dus zijn wij blij met de Bfree Plus drinkbeker. Hetzelfde mechanisme als in het eerder genoemde flesje zorgt ervoor dat ook iets grotere kindjes rustig, zonder hard zuigen en zonder veel lucht binnen te krijgen kunnen drinken. Dat harde zuigen is trouwens, en dat weten veel mensen niet, helemaal niet goed voor de oortjes. Hierdoor kan vocht in de buis van Eustachius terecht komen, dat op zijn beurt weer kan zorgen voor het beruchte slijmoor of een middenoorontsteking.

De Bfree Plus drinkbeker heeft een lekkere zachte tuit, en is bij normaal gebruik redelijk lekvrij. Er zijn 4 leuke kleurtjes te koop, en het goede nieuws is: ze kosten met hun 7,95 euro nauwelijks meer dan ‘reguliere’ drinkbekers. Kijk voor meer info op www.tomsbabycare.com.


de blijedoos 468x60>