Game

Totally Spies op Nintendo DS

Ouders van meiden in de basisschoolleeftijd kunnen Totally Spies haast niet gemist hebben. Drie onafscheidelijke vriendinnen, Alex, Clover en Sam, wonen in Beverly Hills. Op een dag ontdekken ze een groot spionage netwerk onder hun huis. Om te voorkomen dat dit uitlekt, wordt het drietal ingelijfd bij de geheime dienst. Zolang hun haar maar goed zit, deinzen de 3 heldinnen nergens voor terug.

Zoals het een goed concept tegenwoordig betaamt beperkt Totally Spies zich niet alleen tot de tv, maar is er bijvoorbeeld ook een game voor de Nintendo DS. In de nieuwste release, Totally Spies 4 Wereldtour, gaat de speler in kwestie samen met de drie meiden op zoek naar een schat. Daarbij zoeken en reizen zij de hele wereld rond: Sydney, Parijs, Londen, Tokyo en Amsterdam worden aangedaan, waarbij er ook nog eens wat wordt geleerd over de steden in kwestie.

Totally Spies is een rage, en dus zal deze game dit jaar bij menig meisje op het verlanglijstje staan. Te koop voor 39,99 euro, vanaf vandaag in de winkels.

Totally Spies 4
Bestel via Bol.com: Totally Spies 4
Ubisoft