Game

Speelgoedtip: K3 en het IJsprinsesje cd-rom

Naast de dvd, is er ook een K3 en het IJsprinsesje cd-rom, geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Op deze cd-rom tref je 6 verschillende spellen aan waarin de meisjes van K3 en flink wat kikkers de hoofdrol spelen. Zo is er bijvoorbeeld Kikkermemory, waarin je kikkers moet zoeken die hetzelfde geluid maken. Of het Diamantenspel, waarin je Karen, Kristel en Kathleen moet helpen om hun jurken van de juiste juweeltjes te voorzien, zodat ze op hun mooist naar het bal van de Koning kunnen. Naast de spellen is er ook nog het K3-designcenter. Hierin kun je zelf kleding voor K3 ontwerpen, en de dames gekleed in jouw creaties vervolgens afdrukken op bijvoorbeeld een kaart of deurhanger.

De spellen zijn afgestemd op de leeftijdsaanduiding, kinderen vanaf 4 jaar, maar zeker niet makkelijk. Bepaalde spellen zijn best even pittig om door te krijgen (zelfs voor een volwassene!), maar gemaakte fouten worden altijd op een leuke manier gecorrigeerd door de dames van K3 en natuurlijk gevolgd door een nieuwe kans. De spellen trainen o.a. het geheugen en logisch nadenken, en zijn daardoor naast leuk ook educatief. De vormgeving is in 1 woord geweldig: grafisch heel mooi en met een heldere navigatie. Natuurlijk komen de K3-tjes ruimschoots voorbij, niet alleen in beeld maar ook zeker in geluid. Regelmatig richten ze het woord tot de speler, en natuurlijk zijn zij vaak de eerste die met felicitaties klaarstaan als je een opdracht hebt gehaald.

Een geweldig leuke cd-rom voor alle meisjes die dol zijn op K3, waar ze niet alleen urenlang lol mee zullen beleven maar ook nog eens flink hun hersenen op kunnen kraken. Te koop voor 14,99 euro.

K3 En Het Ijsprinsesje Nds
Bestel via Bol.com: K3 En Het Ijsprinsesje Nds
Studio 100