Game

Scooby-Doo! Operatie Kippenvel op de DS

In de DS game Scooby-Doo! Operatie Kippenvel (ook verkrijgbaar op Wii en PS2) kun je vier mysteries proberen op te lossen. Allemaal heel spannend: een spookachtig cruiseschip, een behekste school, een verboden kasteel en een griezelige kermis. Scooby-Doo en de leden van de Mystery Inc. crew (Shaggy, Daphne, Fred en Velma) durven alles aan!
 
Het spel is een echte videogame, met regelmatig filmpjes die de volgende opdracht inleiden. Deze zijn in het Engels, en dus voor jonge kinderen niet goed te begrijpen, maar de opdrachten zijn zodanig vormgegeven dat een kind ook zonder de uitleg (of een heel klein beetje hulp van papa of mama) een heel eind komt. De game is gekeurd voor 7 jaar en ouder, terecht, want de hele sfeer is behoorlijk spooky en daardoor echt niet geschikt voor jongere kinderen.
 

De bediening is simpel, je gebruikt veelal de functietoetsen, en ook de opdrachten (22 in totaal) zijn goed te doen, al worden zij naarmate de game vordert natuurlijk wel lastiger. Een leuke game voor Scooby-Doo fans, en liefhebbers van spannende, avontuurlijke games. 

Verkoopprijs: 29,99 euro.

Scooby Doo, Operatie Kippevel Nds
Bestel via Bol.com: Scooby Doo, Operatie Kippevel Nds
Warner Bros