Game

Mega Mindy DS game

Hoera voor Mega Mindy fans, sinds kort komen zij hun favoriete heldin ook tegen op de Nintendo DS. De DS game Mega Mindy is gebaseerd op de film Het Geheim van Mega Mindy, en bevat naast de hoofdpersoon zelf ook de daarin spelende karakters als Mega Volta en (Mega) Toby.
 
Doel van het spel is om een aantal missies af te ronden, en dat is voor een beetje superheldin natuurlijk geen probleem. De besturing is gemakkelijk en op de geschreven inleidingen zo nu en dan na, kan een kind vanaf pakweg 5 jaar heel aardig uit de voeten met de game. De leeftijdskeuring is echter 7 jaar, omdat er geweld in het spel voorkomt. Na het spel gespeeld te hebben vinden wij dat nogal meevallen, en dus raden we ouders aan om zelf de afweging te maken of het kind eraan toe is, en natuurlijk een oogje in het zeil te houden.
 

Als speler loop je rond in de stad van Mega Mindy, en kun je bijvoorbeeld naar het politiebureau gaan om een nieuwe missie te ontvangen. Je wordt erin begeleid om deze tot een goed einde te brengen, en krijgt van Opa handige hulpmiddeltjes die je zeker kunt gebruiken. Een leuk, eenvoudig spel dat prima past bij de Mega Mindy doelgroep, en dankzij de bekende liedjes op de achtergrond de sfeer prima neerzet. 

Mega Mindy
Bestel via Bol.com: Mega Mindy