Gadget winnen

Afgelopen: Win een Microsoft Arc Touch Mouse

Een draadloze muis die, ingeklapt, maar 1,5 centimeter dik is. Da’s handig om mee te nemen in je laptoptas! De Arc Touch Mouse van Microsoft werkt comfortabel als je hem uitklapt, en neemt ingeklapt nauwelijks ruimte in beslag.

Veel mensen die een laptop gebruiken, nemen geen losse muis mee maar gebruiken het touchpad. Niet omdat ze het touchpad zo fijn vinden werken, maar het meenemen van een muis is niet altijd even handig. Dat probleem is nu dus opgelost!

Je scrollt met deze muis dankzij de touchstrip, een stripje dat reageert op veranderingen in de snelheid en positie van je vinger. Beweeg je je vinger langzaam dan scroll je rustig en gecontroleerd, beweeg je hem snel dan vlieg je razendsnel over de pagina heen. De Arc Touch Mouse werkt op twee AAA batterijen en kan daar ongeveer 6 maanden op vooruit. Verkoopprijs: 69,99 euro.

Wij mogen deze week 3 exemplaren, plus een bijpassend beschermhoesje weggeven (stuk voor stuk handgemaakt door een ontwerpster en dus uniek!). Kans maken? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.