Gadget

The Big Picture

The Big Picture

Op zoek naar een leuk bordspel, waarmee je zelfs de meest verstokte tv-kijker aan de grote tafel krijgt? Dan moet je The Big Picture eens proberen!

The Big Picture

Wie dol is op spelletjes op tv zal ongetwijfeld The Big Picture kennen. Kandidaten die bij Robert ten Brink aanschuiven maken kans om als miljonair de studio te verlaten, mits zij de vragen over de foto’s die in de studio levensgroot te zien zijn juist weten te beantwoorden.

Dit tv-spel is nu omgezet in een bordspel. In The Big Picture zien we alle bekende elementen: de grote foto, de geldladder, ja zelfs de escape is present. Ook de miljoenen om te winnen zijn van de partij, al moeten we helaas wel melden dat het hier niet om echt geld gaat.

The Big Picture

 

Al maakt dat de spanning waarschijnlijk wat minder hoog dan in de studio of op tv, toch kan ook het bordspel behoorlijk spannend worden. Want zeg nou zelf, verliezen is geen optie, en al haalt de winnaar geen echte miljoenen binnen, eeuwige roem is ook wat waard.

The Big Picture is als bordspel geschikt voor iedereen van 12 jaar en ouder, en wordt gespeeld met 2-4 spelers. De adviesprijs bedraagt €29,99, en wij tippen dit spel als prima vermaak voor een avondje met vrienden.