Gadget

Puzzel zelf het Empire State Building by night

Puzzelen een suffe hobby? Welnee! Wij bouwden onlangs met puzzelstukjes het Empire State Building in elkaar. In 3D, en mét verlichting!

Dat klinkt makkelijker en sneller dan het is hoor, want het is een aardig project. De 216 stevige stukjes van deze Ravensburger puzzel passen perfect in elkaar, en zorgen ervoor dat het 3D bouwwerk (van 46,5 cm hoog!) niet omvalt. Je kan het na afloop dus rustig nog tijden in je kamer later staan, en zeker met het Empire State Building is dat een aanrader.

Het gebouw is namelijk zeer gedetailleerd, tot de antenne aan toe, en bevat ook nog eens led lampjes. Zo staat als de avond valt New Yorks blikvanger gewoon in jouw vensterbank te stralen. Zo cool!

De verkoopprijs bedraagt 34,99 euro, en ja, we geven toe, tijdens het bouwen hebben we echt wel eens gedacht ‘Nou, voor dat geld hadden ze hem ook wel even in elkaar mogen zetten!’. Maar iedere puzzelaar weet dat de voldoening na het afronden van de puzzel al het leed wegtovert, en ervoor zorgt dat je extra trots bent op je creatie. Wij in ieder geval wel!