Gadget Getest

Nu bij Djeenie: de Padpouff

Jij en je tablet, een onafscheidelijk duo. Hij is bij je als je je mail wilt lezen, als je een Facebook update wilt plaatsen of een filmpje wilt kijken. Maar hoe zet je hem comfortabel en makkelijk op je schoot?

Met de Padpouff! Dit zitzakje is speciaal ontworpen voor tablets, en maakt het gebruik ervan nog comfortabeler. Zeker wanneer je je tablet gebruikt om een filmpje te kijken of e-book te lezen is het vervelend als je hem steeds vast moet houden. Lamme armen zijn het gevolg, zeker als je lekker onderuit gezakt op de bank wil hangen of liggen.

De Padpouff zet je gemakkelijk op je schoot, tablet erin/op (in horizontale, liggende positie), en hij staat. De pouff is licht van gewicht, en niet in zijn geheel gevuld, zodat je tablet er een beetje in weg kan zakken, zodat hij stevig staat. Wij probeerden de Padpouff uit, en series kijken op een tablet werd opeens veel relaxter! Het is even zorgen dat je tablet goed in de pouff staat, zodat er geen randje van de pouff over het beeld valt, maar daarna heb je ook wat. De Padpouff is daarnaast natuurlijk ook te gebruiken op je bureau of aan de eettafel, om maar wat te noemen. Waar je ook bent, dit zitzakje is het ideale steuntje in de rug van je tablet!

De Nederlandse webwinkel Djeenie heeft de Padpouffs in tal van kleuren opgenomen in het assortiment, voor slechts 15 euro heb je er al eentje. Wij tippen hem als perfect cadeau voor de verstokte tabletgebruiker tijdens de feestdagen!