Gadget

i-Buddy

Een échte gadget moet aan een paar voorwaarden voldoen. Hij moet in weze compleet nutteloos zijn, niet direct onmisbaar, en maar 1 ding uitstralen: hebben, hebben, hebben! Niet veel gadgets voldoen aan die voorwaarden, maar we hebben er eentje gevonden die wat ons betreft zeker door de keuring komt: de i-Buddy.

De i-Buddy is een poppetje zoals je dat kent van MSN. Hij zit echter niet ‘in’ je beeldscherm, maar je klemt hem erop. Eenmaal geinstalleerd met behulp van de bijgeleverde software (klusje van een paar minuutjes), meldt hij je op MSN online komende vrienden aan, door vrolijk met zijn vleugeltjes te klapperen en van kleur te verschieten. Ook op verschillende smileys reageert hij, waarbij het kleine kloppende hartje onze favoriet is.

Heb je een erg lange MSN-vrienden lijst, en wil je niet dat je i-Buddy bij iedereen ‘uitslaat’, dan kun je ook instellen dat hij slechts op 1 specifieke buddy reageert. Nutteloos? Redelijk. Kunnen we zonder? Eigenlijk wel. Willen we het hebben? Ja! Meer informatie en verkoopadressen vind je op deze website, de i-Buddy is ook te koop via www.i-buddyshop.nl.