Gadget

Farming Simulator 15: Boer zoekt vrouw op de PS4!

Farming Simulator 15 PS4

Wij zijn niet zo van het gamen, de meeste spellen lijken zich ook op mannen en kinderen te richten. Maar zelf boer spelen, dat wilden we best eens proberen!

Farming Simulator 15

Farming Simulator 15 kon je al een tijdje op de PC spelen, maar sinds deze maand is de simulatiegame ook beschikbaar op PS4, PS3, Xbox One en Xbox 360. Wij speelden de game op de PS4, en wat de boeren in Boer zoekt vrouw altijd zeggen blijkt hier ook weer waar te zijn: een boerenbedrijf, dat gaat altijd door.

Geen Yvon Jaspers en smachtende vrouwen en mannen hier, maar keihard werken. Je ontwikkelt je eigen boerderij, en zorgt er daarna voor dat hij blijft draaien. Oogsten, dieren houden, de oogst tegen een goede prijs verkopen, houthakken. In het begin duizelt het ons een beetje: zoveel te doen! Gelukkig kun je het in Farming Simulator 15 rustig opbouwen, en leer je stapje voor stapje steeds meer over het runnen van jouw eigen boerenbedrijf. Klein beginnen en rustig opbouwen, je verdiende geld steeds goed investeren, zo luidt ons advies.

Farming Simulator 15

Voor de hele familie

We kunnen zelf uren zoet zijn met deze game, maar ook kinderen kunnen er makkelijk mee aan de slag. Extra leuk wordt het als ook je vrienden spelen, via de PS4 en Xbox One kun je dan samen je boerderijd verder ontwikkelen en elkaar een handje helpen.

Als boer moet je overal op letten, wij snappen nu wel dat ze maar niet aan een vrouw kunnen komen: ook in de game is het soms flink aanpoten. Gelukkig maken de idyllische beelden van de boerderij een hoop zoet, en kun je tussen het oogsten en verkopen door ook nog een beetje van de virtuele natuur genieten. Soms doen we trouwens ook gewoon even niks, en rijden we op onze tractor zwaar tevreden over ons erf. Genieten hoort er tenslotte ook bij!

Farming Simulator is onze stiekeme verslaving geworden, dus we blijven nog wel even aan het werk op ons boerenbedrijf. Wat een leuk spel!