Food

Op zoek naar een feestelijk cadeau? Chocolade is altijd een goed idee!

Chocstar

Het is bijna december, de feestelijkste maand van het jaar staat voor de deur. En al is in 2020 alles anders dan normaal, één ding blijft gelijk: chocolade is altijd een goed idee.

Nuts about Sinterklaas

Wij zijn gek op Sinterklaas! Zeker als hij een lekkere chocoladeletter in ons schoentje stopt. Of we er het liefst eentje krijgen van melkchocolade, of juist van pure of witte chocolade, is een lastige vraag. Wat wel als een paal boven water staat, is dat een chocoladeletter met nootjes de voorkeur heeft.

Chocstar

Voor wie net als wij niet goed kan kiezen én dol is op noten, is de chocoladeletter van Chocstar een goed idee. Deze is samengesteld uit zowel pure, witte als melkchocolade, en bevat naast de hazelnoten die je wel vaker in een chocoladeletter aantreft ook vers gebrande walnoten. De letter is lekker groot en zwaar, en gaat zelfs bij de grootste chocoladeliefhebber wel een paar dagen mee. Je kunt nu nog Sinterklaas chocolade bestellen bij Chocstar, maar wees er wel snel bij: voor je het weet is het 5 december!

Chocolade voor kerst: ook lekker

Ben je op zoek naar een origineel kerstcadeau voor een chocoladeliefhebber? Bij Chocstar kun je ook Kerst chocolade bestellen. Er is volop keuze, maar wij vinden deze Wish upon a star het lekkerst. Je kunt de naam van de reep trouwens zelf aanpassen, dus schroom niet om bijvoorbeeld de naam van de ontvanger erin te verwerken, om zo het cadeau extra persoonlijk te maken.

Chocstar

In deze vallende ster van chocolade, gemaakt van heerlijke romige melkchocolade, vind je stukjes karamel chocolade, zout en gouden suikersterren. Een heerlijke smaakexplosie in je mond bij ieder hapje dat je neemt is gegarandeerd.

Wij kregen deze chocolade van Chocstar cadeau en hebben ervan gesmuld. Alle producten zijn handmade en met veel liefde gemaakt. En ja, dat proef je! Door de feestelijke verpakking zijn de chocoladecadeaus perfect om weg te geven, terwijl de bijzondere smaakcombinaties ervoor zullen zorgen dat de ontvanger zal gaan genieten van chocolade zoals hij of zij deze nog nooit eerder heeft ervaren.