Aankondiging Film

Vanaf 29 juli in de bioscoop: De Kleine Prins

De Kleine Prins is één van onze favoriete kinderboeken. Wat heerlijk dat er nu ook een film is! De Kleine Prins draait vanaf 29 juli in de bioscoop.

De Kleine Prins

Het leven van een klein meisje staat helemaal in het teken van school en volwassen worden. Zo heeft haar moeder het voor haar uitgestippeld in een ‘levensplan’. Maar dan zoekt een oude buurman, een piloot, contact met haar. De piloot vertelt het meisje over een magische ontmoeting, lang geleden, met een kleine, wijze prins die een wereld van kansen, avonturen en liefde voor hem opende. Door de vriendschap met de oude piloot gaat ook voor het meisje een nieuwe wereld open en ontdekt ze dat je alleen met je hart kunt zien wat echt belangrijk is.

Het Franstalige boek Le petit prince van Antoine de Saint-Exupéry is vertaald in 260 talen en dialecten, en al ruim 145 miljoen keer ging het verhaal over de toonbank. Daarmee is het boek het meest verkochte fictiewerk ter wereld, dat nu prachtig in een animatiefilm gevangen is.

Binnenkort vind je op Kidslog een mooie winactie waarmee je unieke De Kleine Prins prijzen kunt winnen, bekijk nu alvast de onderstaande trailer om een idee te krijgen van de film.