Favourites Travel

Lifestylelog Vakantieweek: Pierre & Vacances Belle Dune

Pierre & Vacances is in Nederland misschien nog wat minder bekend dan Center Parcs, dat tot dezelfde groep behoort. Maar wat een enorm aanbod hebben zij, met name in Frankrijk! Voor de Lifestylelog Vakantieweek zochten we een hele mooie bestemming uit.

Park Belle Dune bevindt zich in het Noorden van Frankrijk. Makkelijk aan te rijden dus, en toch echt helemaal weg. Een regio waar veel Nederlanders letterlijk aan voorbij gaan, maar zeer de moeite waard! Belle Dune ligt bij meren en duinen en vlakbij het vogelreservaat Le Marquenterre.

Het ecologische vakantiepark (gemaakt van ecologisch verantwoorde materialen) heeft een groot overdekt zwembad, een golfbaan, saune, hammam, openluchtbad en staat garant voor heerlijk genieten. Je verblijft op het autovrije park in een appartement of vakantiehuisje dat is ge├»nspireerd op het Picardi├ź van de 20ste eeuw en waant je echt in een compleet andere wereld. Een leuke vakantie met kinderen (voor heb is er voldoende vermaak), maar zeker ook als je zonder kinderen weg wilt! Meer info en boekingen: www.pv-holidays.com.