Favourites Featured Getest Travel

Bezocht: Center Parcs Marina De Eemhof

Op 8 oktober jongstleden werd de nieuwste uitbreiding van Center Parcs, Marina De Eemhof, officieel geopend. Lifestylelog was erbij, en nam meteen even een kijkje in dit nieuwe appartementencomplex aan het water, dat zich heeft laten inspireren door de mondaine leefstijl van de Franse Rivièra.

Marina De Eemhof ligt aan de buitenrand van het bestaande park De Eemhof. Het bestaat uit een jachthaven, die in het voorjaar van 2012 helemaal gereed zal zijn, en een appartementencomplex met 100 luxe suites en appartementen voor 4, 6, 8 en 12 personen. Vanaf ieder appartement heb je uitzicht op het Eemmeer, waar je heerlijk van kunt genieten vanaf je terras of balkon.

Wij overnachtten in een 4 persoons appartement, dat werkelijk van alle gemakken was voorzien. Een luxe keuken met o.a. vaatwasser, een prachtige badkamer met sauna, whirlpool en rainshower en bovenal: ruimte, heel veel ruimte. Fijne extraatjes: de goede föhn, de extra hoofdkussens op alle bedden en aanwezige design wekkers, van die typische zaken die we zo vaak moeten missen op vakantie!

Alle kamers zijn opvallend ruim en hoog, wat het appertement een heerlijk rustige uitstraling geeft. De meubels en accessoires zijn opvallend mooi en stijlvol, en doen aan niks denken aan het stereotype Center Parcs beeld dat we voor aanvang van deze reis hadden. Wat leuk om te zien dat je bij Center Parcs dus niet alleen terecht kunt voor ‘gezellig’ en ‘knus’, maar ook voor échte luxe en stijl! Aan de faciliteiten in en rondom het complex wordt nog gewerkt, maar nu al is er een prettige brasserie in het complex gevestigd, en wij verheugen ons op het strand dat nog zal volgen.

Marina De Eemhof ligt net buiten het reguliere park De Eemhof (dat onlangs ook nog eens compleet werd gerenoveerd), maar veel verder dan 5 minuten lopen is het niet. Op De Eemhof vind je vervolgens al het vermaak en de faciliteiten (Aqua Mundo, supermarkt, diverse horecagelegenheden en winkels etc. ) die je nodig kunt hebben tijdens een vakantie. Prettig, zeker als je niet zo dol bent op vakantieparken, is dat je in De Marina buiten de drukte zit, en een heel andere sfeer ervaart dan wanneer je in het park in een cottage verblijft. Rust, ruimte, licht, watersportfaciliteiten en een geweldig uitzicht: een luxe vakantie voor iedereen die graag de gemakken van een groot vakantiepark bij de hand heeft, maar ook gesteld is op nét dat beetje extra luxe, en natuurlijk dat vleugje Franse allure dat je direct bij aankomst voelt.