Fashion Favourites Schoenen

Zomerse schoenen

Een nieuwe zomer, een nieuwe reden om schoenen aan te schaffen. En al is het dan nog geen zomer, je kunt maar beter voorbereid zijn! Wij zorgen voor wat inspiratie.

Een pump met stevig hakje en een riempje over de wreef: altijd goed, en daarom ook in vrijwel iedere collectie te vinden. Het blauwe model links is van Invito (69,95 euro), het Flamenco actige rode model rechts van Pepita Bonita (145 euro).

Op de tweede rij zie je een tweetal modellen met een open neusje: die tenen mogen gezien worden! Ga voor een plat, comfortabel modelletje van DUO, uitgevoerd in fris groen (75 euro) of kies voor een sleehak, zoals bij het mooie model van Manfield (69,95 euro).

Ook de klassieke ‘herenveterschoen’ is prima voor de zomer, leuk te combineren met een broek of een trendy jurkje of rokje. Aan de lichtroze veterschoen van Invito (69,95 euro) is echter weinig mannelijks meer te ontdekken! En, als het echt warm is, kunnen wij maar 1 ding zeggen: gladiator sandalen! Trendy, luchtig en superzomers. Dit model van New Yorker (12,95 euro) is ook nog eens lekker betaalbaar!