Fashion Favourites

Zomerjurkjes!

Alhoewel je bij de zomer misschien aan felle, opvallende kleuren denkt, vonden wij juist veel donker getinte jurkjes in de verschillende collecties. Dat ook donkere kleuren zeer zomers kunnen zien bewijzen deze exemplaren!

EDC by Esprit (59,95 euro) gaat voor een doorknoop jeansjurkje in doorknoopmodel, met ultrazomerse smalle schouderbandjes. Ook Only gaat voor een jeansachtige look met het opvallende blauwe strokenjurkje (26, 95 euro), dat eveneens van spaghettibandjes is voorzien. Insight heeft een mooi paars jurkje (70 euro) in haar collectie, waarmee je zowel op het strand als tijdens een zomers feest prima voor de dag kunt komen.

Bij Fancy Fridays vonden we het zwarte exemplaar met witte bloemen (27,95 euro), veel zomerser dan dit wordt het niet! Iets gekledere jurkjes vonden we bij EDC by Esprit, dat een lekker fladderjurkje met korte pofmouwtjes (59,95 euro) in de collectie heeft, en ook Jackpot heeft een keurig jurkje, zwart met roze bloemen (79,95 euro), waarin je rustig op je werk kunt verschijnen.