Fashion Schoenen

Winterschoenen

Het wordt steeds frisser, en dat betekent dat we in de schoenenwinkels weer terecht kunnen voor heerlijk warm gevoerde winterschoenen. Wij zetten de leukste voor je op een rijtje.
 
Voor baby’s:
Babietjes hebben natuurlijk nog geen echte loopschoentjes nodig, maar lekkere warme sloffen die tegen weer en wind kunnen zijn natuurlijk erg fijn! Het schattige model van Geox (33 euro) heeft stroeve nopjes op de zool, ideaal voor de eerste wankele stapjes, en zijn naast lekker warm ook nog eens versierd met een gezellig autootje.

Warmbats
(49,95 euro) heb je in tal van kleuren, van zoet babyblauw en roze tot pittig bruin of stylish wit. Voor hippe babietjes! 

Voor meisjes:

Voor meisjes puilen de winkels werkelijk uit met warme winterlaarzen. Van sportief tot comfortabel, van netjes tot casual: kleine dametjes kunnen alle kanten op. De Mega Mindy laarzen (Bristol, 14,99 euro) gaan al sinds de introductie als zoete broodjes over de toonbank, en zijn heerlijk warm. Eveneens bij Bristol vonden we de bruine laars met opvallende profielzool (34,99 euro), fijn als het nat en glad is.

Op de onderste rij van de foto zie je de bruine laars in ‘paardrijlook’ (69,95 euro) van Dolcis, voor de winter voorzien van een lekker warme rand. De grijze laars van Sprox (39,95 euro) heeft een lekkere warme sok van binnen, die je enkels prima op temperatuur houden! 

Voor jongens:

Voor jongens is het een stuk lastiger om échte winterschoenen te vinden. De winkels liggen toch nog steedsvooral voor met voorspelbare (klittenband)sneakers. Maar na het nodige speuwerk kunnen we je toch een aantal warme modellen laten zien.

De geruite hoge sneaker (links bovenin, Bristol, 24,99 euro) is een leuk alternatief voor knullen die het liefst het hele jaar hun gympies dragen. Deze zijn een stuk warmer! Ook een wat hoger model schoen, zoals deze van Bristol (29,99 euro) is net wat warmer dan menig sportschoen, en door de details ook nog eens hartstikke stoer. 

Laarzen voor jongens? We geven toe, je zoon moet er wel echt het type voor zijn. Maar 1 ding is zeker, voeten blijven lekker warm in deze hoge laarzen met stoere gespen (Bristol, 34,99 euro). Ook de blauwe sneakers van Vans (59,99 euro, via X-KDS) zijn warmer dan zij op het eerste gezicht misschien lijken. De sneakers zijn goed gevoerd en kunnen prima tegen barre weersomstandigheden. Daarnaast is de zool van deze schoenen, die van origine bedoeld zijn voor skaters, goed stroef, en da’s weer een voordeel bij gladheid.

Dit model is zoals gezegd te koop bij internetschoenenwinkel X-KDS, die zich volledig richten op kinderen. Waar het normaal, zeker bij kids, nogal eens lastig is om kinderschoenen online te kopen (niet ieder merk hanteert dezelfde maatvoering bijvoorbeeld), hebben zij een briljante oplossing. Bij het bestellen geef je niet de maat van je kind door, maar het aantal centimeters dat zijn voet meet. X-KDS zoekt daar vervolgens de passende schoen bij, iets dat zij prima kunnen aangezien zij alle schoenen zelf hebben nagemeten.  


wot 234x60