Fashion Lingerie winnen

Afgelopen: Win Sloggi Invisible shorts via Boxers.nl

De tijd dat ondergoed een ondergeschoven kindje was ligt al lang achter ons. Boxers.nl is zelfs een webwinkel met alleen maar boxershorts voor de heren, en boxers en hipsters voor dames!

Boxers.nl is dé webshop voor heren boxershorts en hipsters en boxers voor dames. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. Zo worden er alleen goede merken, o.a. Muchachomalo, Sloggi en Emporio Armani, verkocht. En die service? Bestellingen voor 16u worden dezelfde dag nog verstuurd en boven de € 35,- zijn er geen verzendkosten. Da’s lekker winkelen!

Eén van de verkochte merken is zoals gezegd Sloggi. De Invisible lijn van dit merk is de bekendste en populairste lijn, met slips die comfortabel zitten en door de naadloze afwerking onzichtbaar zijn onder je kleding, zelfs als deze strak zit. Ideaal!

Wij mogen 3 setjes met daarin drie Sloggi Invisible Cotton Shorts weggeven. Winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in, en vergeet daarbij ook zeker je maat niet te vermelden! Met het oog op de zomervakantie loopt deze winactie 2 weken, uiterste inzenddatum is 22 juli.

Deze actie is afgelopen.