Fashion winnen

Win een Jake Fischer vest! (afgelopen)

De winterkleding ligt in de uitverkoop, en dat betekent dat er steeds meer ruimte komt voor de nieuwe voorjaarscollecties. Voor nu misschien nog iets te fris, al kun je deze vesten van Jake Fischer ook nu al aan. Wij geven er eentje weg voor jongens, en eentje voor meisjes.

Handig!

Hartstikke handig, zo’n vest, of jasje. Want nu kan je kind hem al aan over een shirt of truitje, met daaroverheen natuurlijk een winterjas, en als het straks wat warmer wordt kan het vest zelf als jas gaan fungeren. Typisch zo’n kledingstuk dat het hele jaar meegaat.

Jake Fischer

Bij Jake Fischer houden ze wel van een beetje avontuur: de wereld ligt aan je voeten, ga hem vooral ontdekken! Dat zie je terug in de kleding, die comfortabel is, en gemaakt om erop uit te gaan. En trendy, uiteraard, al zien we in de collectie ook wat tijdloze klassiekers. Zowel de jongenscollectie als die voor meiden is dit voorjaar lekker kleurijk, met heldere tinten als groen, oranje, blauw en roze. Duidelijk een merk voor kinderen die graag wat lol hebben in het leven.

Jake Fischer

Winnen

Wij hebben zowel voor jongens als voor meisjes een stoer vestje/jasje uitgekozen, even geven die weg. Beide exemplaren zijn in maat 140, en komen uit de nieuwe collectie.

Iets voor jouw kind? Doe dan snel mee aan deze witactie door het onderstaande formulier volledig in te vullen. De winnaars krijgen hun prijs automatisch toegestuurd.

[cforms name=”jake fischer 16 jan 2 weken”]