Fashion winnen

Afgelopen: Win een Ten Cate waardecheque twv 60 euro

L. ten Cate, het bedrijf achter de merken Ten Cate, TC WOW, Tweka en de onder- en nachtmode van Lief! bestaat 60 jaar. En dat vieren ze!

Van praktische ondermode naar lingerie, bij L. ten Cate maakten ze het mee en speelden ze erop in. Met het merk Ten Cate, kwalitatieve ondermode voor het hele gezin. Maar ook met TC WOW, supervrouwelijk, in samenwerking met Daphne Deckers. Tweka is het badmodemerk, terwijl L. ten Cate voor Lief! een onder- en nachtmode collectie ontwierp.

Zestig jaar bestaan, dat moet natuurlijk worden gevierd. Zo is er nog tot en met 29 december een leuke actie op www.bodyfashionworld.com, daar krijg je bij aankoop van 3 Ten Cate producten (dus niet de andere merken!) het 4e gratis. En like je de Ten Cate facebookpagina, dan maak je kans op een cadeaubon van 60 euro!

Die bon kun je ook op Lifestylelog winnen! Je kunt hem besteden op www.bodyfashionworld.com voor de merken Ten Cate, TC WOW, Lief! en Tweka.

Wil jij ter ere van het 60-jarig bestaan van L. ten Cate een waardebon ter waarde van 60 euro winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.