Fashion winnen

Afgelopen: Win een SAF armband via Djeenie

Wie Lifestylelog trouw volgt weet dat we al vaker iets moois weggaven uit de collectie van Djeenie. Dit keer is het een geweldige SAF armband!

SAF is een Nederlands merk, dat o.a. de geweldigste sieraden ontwerpt. Gemaakt van het beste leer, en natuurlijke materialen als hout, schelp, half edelsteen, natuursteen en kokok. Vrouwelijk, maar stoer en robuust tegelijk.

Alle sieraden zijn handgemaakt, met een flinke portie liefde en bezieling. En dat zie je terug. Geen massaproductie, maar mooie unieke sieraden, met in iedere collectie een collector’s item dat slechts tijdelijk verkrijgbaar is.

Webshop Djeenie spotte de armbanden van SAF, en nam het op in haar assortiment. Op dit moment verkoopt Djeenie de smalle leren armbanden, maar binnenkort volgt wellicht meer! De eerste lading van de zomercollectie was binnen twee weken uitverkocht, binnenkort volgt de herfst/wintercollectie waar met spanning naar wordt uitgekeken.

pvdjeeniesaf2

Wil je de SAF armbanden, of anders leuks uit het Djeenie assortiment zelf eens bekijken? Je vindt Djeenie op 6, 7 en 8 september op het Happinez Festival.

Wij mogen van Djeenie 1 mooie SAF armband ter waarde van 24,95 euro weggeven. Welke dat wordt, dat is nog even een verrassing, maar we kunnen met een gerust hart beloven dat hij prachtig is. Wil jij hier kans op maken? Vul dan voor 2 september het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.