Fashion winnen

Afgelopen: Win een Proud24 dress

Proud24

Wil jij er ook ‘s nachts een beetje leuk bij liggen, maar vind je comfort minstens zo belangrijk? Doe mee en win een Proud24 dress!

Proud24

Bij Proud24 vinden ze dat je ‘s nachts niet hoeft te kiezen. De meeste nachtkleding is of sexy, of comfortabel. Maar dat kan ook best gecombineerd worden!

Alle nachtmode van Proud24 is gemaakt van zacht katoen, voor het comfort, maar tegelijk zodanig ontworpen dat je er ook ‘s nachts mooi uitziet. Geen vormeloze big shirts, maar mooie jurkjes of tuniekjes, in neutrale kleuren.

Proud24

 

Nieuw: Lace dress en Sophie dress

Nieuw in de collectie zijn de Lace dress en Sophie dress. De Lace dress heeft een bohemian chique uitstraling, en mooie vrouwelijke belijningen. Zoals de naam al zegt is er ook kant in verwerkt, voor een extra vrouwelijke touch.

De Sophie dress heeft een diepere, ronde halslijn en een bat sleeve, voor een comfortabele en verzorgde look. Ondertussen is deze tuniek natuurlijk ook heerlijk zacht, en slaap je minstens zo lekker als in een oud shirt!

Winnen

Wij geven deze week de Lace dress weg in ivoor, en de Sophie dress in zwart. Wil jij er eentje winnen? Vul dan het onderstaande formulier in, en vergeet ook je kledingmaat (S, M of L) niet te vermelden.

Deze actie is afgelopen