Fashion Schoenen winnen

Afgelopen: Win een paar Startas

Ze zijn helemaal nieuw in Nederland: Startas sneakers. Wij vertellen je er alles over en geven deze week een paar weg.

In het voormalige Joegoslavië waren ze in de jaren ’70 en ’80 niet weg te denken. Ooit ontworpen als tafeltennisschoen was deze canvasschoen jarenlang niet weg te denken uit het straatbeeld, er werden niet minder dan 5 miljoen paar per jaar verkocht. Helaas ging de fabriek in de Balkan oorlog ten onder, en leek ook dit stukje traditie te verdwijnen.

Maar niets is minder waar! De Kroatisch-Italiaans ontwerper Mauro Massarotto blies de schoen nieuw leven in, en hoe! Zijn inbreng bestaat uit opvallende prints, grappige details (zo leuk, die afneembare strik en de twee paar kleuren veters!), en maakt de sneakers weer helemaal klaar voor het straatbeeld anno nu.

pvstartas2

In Frankrijk waren ze vorig jaar al te koop, en met succes, en nu is Nederland ook aan de beurt. De schoenen voor mannen en vrouwen kosten 60 euro per stuk, en krijgen in Nederland steeds meer verkooppunten. Wil je op de hoogte blijven, bekijk dan zeker even de Facebookpagina: http://www.facebook.com/startasNL.

Wij mogen deze week zo’n cool paar Startas weggeven. Wil jij kans maken op deze geweldige schoenen? Vul dan snel het onderstaande formulier in.

Deze actie is afgelopen.