Fashion winnen

Afgelopen: Win een OCO Ibiza armband

In de webshop van Djeenie vind je de supermooie armbanden van OCO Ibiza. Wij geven deze week een prachtig exemplaar weg.

Als wij vrolijk gekleurde armbanden zijn, bekruipt ons direct dat ultiem vrolijke gevoel. Zeker als we weten dat de armbanden in kwestie op hét zoneiland van Europa, Ibiza, zijn gemaakt. Ontwerper Laurent Vivet heeft zich duidelijk laten inspireren door zijn omgeving!

Iedere armband is handgemaakt, en bevat unieke materialen, een mix van nieuw en vintage. Deze materialen nam Laurent vaak mee uit de landen waar hij op reis was, wat de armbanden een uniek (van ieder ontwerp is er maar 1!) en werelds tintje geeft.

pvdjeenieocoibiza2

Je koopt de armbanden in de OCO Ibiza Shop van Laurent op Ibiza… en sinds kort in Nederland via Djeenie! Om dat te vieren mogen wij zo’n prachtige armband weggeven. Welke dat precies wordt blijft een verrassing, maar neem even een kijkje in het complete assortiment om alvast een idee te krijgen én om te kijken welke maat je nodig hebt. Dat vul je, samen met je gegevens, in op het onderstaande formulier, en misschien ben jij deze zomer te bewonderen met zo’n beauty om je arm!

Deze actie is afgelopen.