Fashion Getest Lingerie winnen

Afgelopen: Win een Maidenform Fat Free Dressing Tank Top

Shapewear zorgt ervoor dat vetrolletjes worden getemd, en bovenkleding mooier valt. Meestal heb je het hier over (grote!) slips, body’s of banden voor om je middel, maar Maidenform heeft ook heel leuke tanktops in haar assortiment.

De Flexees Fat Free Dressing Tank Top ziet er aan de buitenkant uit als een gewoon hemdje, van mooie gladde stof, maar het grote geheim zit aan de binnenkant. Precies op de plek waar dat nodig kan zijn, je maagstreek en buik, zit een laag stevige elastische stof, die alles prima in bedwang houdt. We hebben de top zelf getest, en na wat worstelingen om hem aan te krijgen (zoiets moet natuurlijk wel écht goed strak zijn), waren we verbluft door het resultaat.

De top verbetert je silhouet aanzienlijk en zorgt ervoor dat bovenkleding extra mooi valt. Geen rolletjes die de aandacht opeisen, je bovenlichaam verandert in een gestroomlijnd, glad geheel. Daarnaast is de top ook nog eens zodanig ontworpen dat je aan de buitenkant niet ziet dat het shapewear is, zodat je hem ook als ‘normale’ kleding kunt dragen.

Wil jij zelf eens zien hoe deze Maidenform Flexees Fat Free Dressing Tank Top zijn werk doet? Dat komt goed uit! We mogen deze week 2 exemplaren weggeven, in de maten L en XL. Winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier in, en vermeld je maat (L of XL).

Deze actie is afgelopen.