Accessoires Fashion winnen

Win een gepersonaliseerde naamketting

naamketting

Heb jij al een naamketting? En heb je er dan eentje met je eigen naam, die van je geliefde of misschien wel die van je kind?

Om je nek

Er zijn namen die je graag als sieraad zou willen dragen. Van mensen die je dierbaar zijn, bijvoorbeeld, of gewoon die van jezelf. Al heel lang is het dragen van een naamketting een teken om aan te geven dat iemand bij je hoort. Niet zelden hoorde ook vroeger al bij een langdurige verkering als tiener een ketting met daaraan een hanger met de naam van je vriend of vriendin. Hartstikke romantisch, de naam van je geliefde altijd dichtbij je, en tegelijk een handige manier om te laten zien dat je bezet was.

Ook nu zijn naamkettingen nog erg populair. Het is en blijft fijn om de naam van je geliefde om je nek te hebben, als teken van liefde en verbondenheid. Ook zien we al jarenlang steeds vaker met name meisjes en dames met hun eigen naam aan een hanger. Een mooi statement, ‘dit ben ik!’, en natuurlijk ook gewoon een mooi sieraad.

naamketting

Daarnaast is er ook bij moeders een duidelijke trend, al heel lang, om de namen van hun kinderen om aan een ketting te dragen. Iets nieuwer zijn de familiesieraden, waar je de namen van alle gezinsleden op kunt laten graveren, dus ook die van je partner. Veel van deze sieraden hebben de vorm van een hart of van een (stam)boom, passend bij jullie relatie.

Keuze!

Van naamketting.nl mochten wij een zilveren naamketting uitzoeken. Een fluitje van een cent, zou je denken, maar dat viel nog niet mee. Wat is er veel keuze tegenwoordig! We kozen voor een ketting met simpelweg de naam, en dus niet met een graveerplaatje. Deze zijn er in allerlei verschillende lettertypes, en dat is precies wat de keuze zo moeilijk maakt. Gaan we voor stoer, of juist sierlijk? Romantisch of een tikje mysterieus? Modern of klassiek?

naamketting

Uiteindelijk viel onze keuze op de sierlijke, bijna handgeschreven lijkende letters aan de ketting die je op de foto ziet. Mooi, toch?

Winnen

Wil jij ook zo’n mooie naamketting? Komt goed uit! Van Naamketting.nl mogen we een waardebon van 50 euro weggeven, waarmee jij in de shop je eigen ketting uit kunt zoeken. Vul snel het onderstaande formulier volledig in om kans te maken.