Fashion winnen

Win een gepersonaliseerd K3 shirt (afgelopen)

Vindt jouw dochter het ook zo leuk, en tegelijk een beetje spannend dat K3 een nieuwe samenstelling heeft?

Wij geven deze week gepersonaliseerde K3 shirts weg, waarop niet alleen de naam van je kind, maar ook een afbeelding van de oude of de nieuwe K3 staat!

De nieuwe K3! Of toch de oude?

Is jouw kind nu al helemaal weg van Klaasje, Hanne en Marthe? Of heeft het Karen, Kristel en Josje voor eeuwig in het hart gesloten? Bij het uitkiezen van dit shirt maakt het niet uit, want er zijn varianten met de ‘nieuwe’ meisjes, maar ook met de ‘oude’. Super leuk, zeker omdat je deze K3 shirts van een persoonlijk tintje kunt voorzien door de naam van je kind toe te voegen, en in sommige ontwerpen zelfs ook een eigen foto.

gepersonaliseerd K3 shirt

Ontwerp het zelf

Deze gepersonaliseerde K3 shirts kun je bestellen bij Personalgifts. Ze kosten €24,95 per stuk, en daar krijg je ook nog eens de cd K3 loves you en een geschenkverpakking bij. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen en kleuren, die je met het toevoegen van de naam en/of de foto van je kind helemaal af maakt!

Winnen

Wil jij een gepersonaliseerd K3 shirt winnen? We mogen deze week drie stuks weggeven. Vul snel het onderstaande formulier in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.