Fashion winnen

Afgelopen: Win 50,- shoptegoed bij vente-privee.com

Shoppen is leuk, maar shoppen met flinke korting is nog veel leuker: dan kun je tenslotte nog meer kopen! De besloten sites, waar een paar keer per week een nieuwe sale van start gaat kennen we inmiddels allemaal. Vente-privee.com heeft op dat gebied al 10 jaar ervaring, en dus juichen wij het van harte toe dat deze wereldmarktleider, en uitvinder van dit concept, nu ook in Nederland actief is.

Het bezoeken van de website is, dankzij de mooie presentatie van de sales, al een plezier op zich. Even registreren om toegang te krijgen, en een waar shopping-walhalla gaat voor je open. Vente-privee.com werkt samen met meer dan 1500 merken, waarop kortingen van 50 tot 70% wordt gegeven. Veel fashion, maar ook kinderkleding, woonaccessoires, gadgets en sportartikelen komen voorbij. Iedere dag start er een nieuwe sale!

Wereldwijd zijn er al ruim 15 miljoen mensen lid van deze shoppingsite, en we weten zeker dat veel Lifestylelog bezoekers snel zullen volgen. Zeker als je de kans krijgt om er voor 50 euro mooie dingen uit te zoeken! Wij mogen deze week namelijk 9 vouchers goed voor 50 euro shoptegoed op vente-privee.com weggeven. Hebben? Vul snel het onderstaande formulier volledig in om kans te maken.

Deze actie is afgelopen.