Fashion winnen

Afgelopen: Win 25 euro shoptegoed bij Chaos-and-Order

Krijg jij bij het zien van deze foto ook zo’n zin in de winter? Niet door de sneeuw hoor, maar door die leuke kleren! Wij geven een shoptegoed van 25 euro weg.

Wist je dat Chaos-and-Order een Nederlands merk is? Eentje dat internationaal mee kan als je het ons vraagt, met zijn altijd actuele en bovenal coole collecties.

Zowel jongens als meisjes kunnen zich deze winter (maar in de herfst kun je de kleding ook aan als het fris is hoor!) lekker opwarmen in heerlijke truien, comfortabele hoodies en andere warme kleding. Altijd kleurrijk, altijd speels, altijd vol fantasie. Alsof kinderen het zelf hebben ontworpen, zo vrolijk!

pvchaosordernj142

Waar de uitstraling internationaal is, is Chaos-and-Order in één ding lekker degelijk Hollands: de kleding moet tegen een stootje kunnen! Goede kwaliteit dus, die tijdens dragen, spelen en wassen ervoor zorgt dat de kleding er tiptop uit blijft zien. Dat maakt dit Nederlandse merk 1 van onze favorieten!

Om de lancering van de nieuwe collectie te vieren, mogen wij een waardebon van €25,- weggeven, te besteden op www.chaos-and-order.com. Winnen? Vul dan snel het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.