Fashion Schoenen

Warme laarzen

De herfst en de winter zijn dé seizoenen van de warme laarzen. Lekkere warme droge voeten, en dankzij ze ruime keuze heb je bij iedere outfit wel een passend stel.

Sportieve modellen vind je bij FitFlop. Met deze zilveren uitvoering (model Snugger, 124,95 euro) train je ook meteen nog je bil-en beenspieren. Ook leuk, het bruine fluffy model van Bristol (39,99 euro), dat aan de bovenkant op een sok lijkt.

Ook liefhebbers van lange laarzen kunnen in de diverse schoenenwinkels prima terecht voor een warm paar. Dit model met sleehak van Wear Like Me (310 euro) bijvoorbeeld, dat aantoont dat sheepskin laarzen echt niet altijd lomp hoeven te zijn. Het ‘patchwork’ achtige model van Manfield (199,95 euro) is eveneens gevoerd van binnen, zodat voet en kuit lekker op temperatuur blijven.

Heel speciaal zijn de laarzen van Slovz (139 euro). Deze zijn gemaakt van vilt, en makkelijk te customizen: je knipt ze simpelweg af op de lengte die jij wilt! Het kuithoge model van Invito (99,95 euro) tenslotte valt op door de used look van het leer en de leuke ‘vetersluiting’.


Omoda Schoenen 468 x 60