Fashion Kids Schoenen

Vrolijk gekleurde laarsjes van Koel4Kids

koel4kids

De herfst vraagt om laarsjes… en dan het liefst in kleuren die de boel een beetje opfleuren!

Koel4Kids

Koel4Kids is een Nederlands merk, dat al sinds 2006 leuke, goede schoenen maakt voor kinderen. Betaalbaar, opvallend en goed van kwaliteit, gemaakt door mensen met jarenlange ervaring als het gaat om kinderschoenen.

Dat zie je terug in de collectie: de schoenen zijn niet alleen leuk en trendy, maar er is ook nagedacht over pasvorm en duurzaamheid. Echt leer, slijtvaste rubberzolen die ook nog eens schokdempend zijn. Kinderen zelf zullen er niet op letten, maar als ouder zijn dit zaken die je zeker meeneemt bij het aanschaffen van een nieuw paar schoenen.

koel4kids

Vrolijk!

De herfst en winter zijn misschien niet de vrolijkste seizoenen van het jaar, maar dat wil nog niet zeggen dat de kleuren van je schoenen zich daarop aan moeten passen. In de collectie van Koel4Kids barst het dit seizoen van de vrolijke kleurtjes. Worden we blij van!

In deze periode van het jaar zijn bij meisjes laarsjes favoriet: ze passen onder iedere outfit en zorgen ervoor dat voeten ook als er plassen liggen droog blijven. En laten ze nou volop laarsjes hebben, daar bij Koel4Kids.

Wij doken in de collectie, en vonden het maar lastig kiezen. Hoog of laag model? Rood, groen, geel, blauw? Zoveel leuks!

Rood en geel

We ontvingen een laag model laarsje (Jip) in vrolijk geel, en een wat hoger model (Jantje) in knalrood. Wat een gezelligheid! Het enige nadeel dat we kunnen bedenken is dat dit soort kleuren soms wat moeilijker te combineren valt met kleding (heeft je dochter een roze winterjas, is de aanschaf van een paar rode laarsjes misschien niet zo heel praktisch), dus kijk daar even naar voor je een kleur uitkiest.

Beide modellen zijn uitgevoerd in soepel leer, hebben een duurzame rits die goed dicht blijft zitten, een uitneembaar voetbed (handig als je kind steunzolen draagt, of wanneer de laarsjes doorschuiven naar een volgend kind: nieuw zooltje erin, en klaar).

Ook de zolen mogen er zijn: voor ouders omdat ze super slijtvast zijn en goed stroef, zodat het kind niet uitglijdt, voor kinderen omdat er heel groot ‘KOEL’ op staat. Dat vind je trouwens ook terug op de drukknoop bij de rits. Wat een leuk detail!

Koel4kids

Kost wel wat

Al betaal je voor schoenen van Koel4Kids niet de hoofdprijs, kwaliteit heeft wel zijn prijs. Voor het lage model Jip betaal je €84,95, het hoge model Jantje kost €89,94.

Goedkoper dan schoenen van gelijksoortige kwaliteit, duurder dan merken die minder op kwaliteit letten. Wij vinden kwaliteit als het gaat om kinderschoenen bijzonder belangrijk, en de prijs-kwaliteit verhouding bij deze laarsjes dik in orde. Dat ze er ook nog eens zo leuk uitzien is extra mooi meegenomen!

Nog meer kleuren?

Ben je na die vrolijke laarsjes in de stemming gekomen, en ben je op zoek naar vrolijk gekleurde kinderkleding om het helemaal af te maken? Kijk dan eens bij Le big!