Fashion Favourites Schoenen

Voorjaarslaarzen

Wij zijn wel klaar met die snowboots of warme laarzen met fake fur randjes. Tijd voor een frisse wind, tijd voor de nieuwe voorjaarscollectie! Wij zetten een aantal nieuwe laarzen voor je op een rijtje.

We beginnen op de bovenste rij van de afbeelding met een vrolijk, voorjaars gebloemd exemplaar van Invito (129,95 euro). Knalrood kan ook, ieder seizoen weer. Wij vonden dit paar van Manfield (139,95 euro), dat zelfs de somberste dagen kleur geeft. Misschien nog wel opvallender zijn de witte laarzen van Mexx (159,95 euro), voor wie durft!

Naast de glanzend leren laarzen van de bovenste rij, zijn ook ‘matte’ laarzen dit voorjaar helemaal goed. Wat te denken van dit groene paar in used look van Vic Matie (310 euro)? Ze zien er, direct bij de eerste keer aantrekken, al uit als je favoriete, veelgedragen laarzen! In de collectie van Via Vai (139,95 euro) vonden we het stoere doch stijlvolle paarse paar, dat eruit ziet alsof je er met gemak een fijne voorjaarswandeling mee kunt maken. Bij New Look tenslotte liepen we tegen het verrassend betaalbare beige paar met bruine gespen (49 euro) aan.