Fashion Favourites Featured Schoenen

Voorjaarslaarzen

Het wordt zo zoetjes aan tijd om in de schoenwinkels weer eens op zoek te gaan naar leuke voorjaarslaarzen, wacht je te lang dan kan het zomaar zijn dat bepaalde maten al uitverkocht zijn. Wij zetten een aantal exemplaren voor je op een rijtje.

Wat direct opvalt is dat lichte kleuren het helemaal zijn dit voorjaar. Bovenaan zie je 2 identieke laarzen van Hush Puppies (bij Dolcis, 89,95 euro), die door de kleur toch heel verschillend zijn. De zilveren variant valt absoluut niet te missen, en zal het goed doen bij dametjes die houden van bling bling, terwijl het mooie lila exemplaar nog steeds opvallend is, maar dan wat zoeter. Dat wordt moeilijk kiezen!

Braqeez maakt meisjes blij, en ouders wanhopig, met dit hoge witte paar (vanaf 79,95 euro). Niet zo geschikt om mee te gaan buiten spelen, want houd ze dan maar eens wit, maar voor wat grotere meiden erg leuk en trendy. Liever een laag model? In de collectie van Mexx vonden we dit leuke lage laarsje (79,95 euro), perfect voor stoere meiden. Door de neutrale kleur past het overal prima bij, handig!