Fashion Schoenen winnen

Afgelopen: Veters strikken verleden tijd met SHOEPS (+WIN)

Geen zin om veters te strikken? Of gewoon op zoek naar vrolijk gekleurde varianten om je sneakers op te fleuren? Zoek niet verder!

SHOEPS zijn elastische ‘veters’, die eigenlijk geen veters zijn. Geen lange koordjes, maar 14 losse stukjes per verpakking. Die bevestig je op even ingenieuze als simpele wijze in je sneakers (zie hier hoe dat werkt) en klaar is kees!

SHOEPS zijn gemaakt van silicone, dat super elastisch is (ze lubberen dus niet uit), in tal van vrolijke kleuren te koop is en enorm sterk blijkt te zijn. Dat wilden wij natuurlijk wel even uitproberen.

pvshoeps2

Uitproberen!

Op www.shoeps.nl vind je alle kleuren waarin je SHOEPS kunt kopen. Vind je een effen kleur te saai, dan kun je er losse buttons bij kopen, waarmee je een contrasterend accent in de SHOEPS van jouw keuze aan kunt brengen. Maar wij vielen direct voor de Regenboog variant: SHOEPS van allerlei kleuren in 1 verpakking.

Deze doen het natuurlijk prima in sneakers of gympen. Saaie witte, om ze wat op te fleuren, of juist in gekleurde varianten, om ze extra op te laten vallen. Wij visten onze Regenboogjes uit de post, en gingen aan de slag. Het aanbrengen is echt zo gepiept, let alleen wel op dat je zeker bij hoge modellen de bovenste gaatjes open laat. Anders krijg je je schoenen lastig aan, en knellen ze ook wat.

Nu zijn wij een fan van lekker strak aangetrokken veters. De voet moet stevig op zijn plek zitten, anders gaan sneakers nog wel eens slippen. Lukt dat met SHOEPS wel? Jazeker! Ze zorgen ervoor dat de schoen minstens zo goed aansluit als met een veter, zonder te knellen. Dankzij de opvallende regenboog kleuren krijgen we veel commentaar, vinden wij leuk, maar natuurlijk kun je ook voor een wat neutraler kleurtje kiezen.

SHOEPS zijn leuk, en handig, zo luidt onze conclusie. Ze worden volop gedragen door kinderen, maar ook voor volwassenen (one size fits all, zo elastisch zijn ze!) zien wij ze wel zitten. Jij ook? Je koopt ze via www.shoeps.nl.

Winnen

Wij mogen deze week 2 setjes SHOEPS weggeven. Wil jij kans maken? Check dan snel op de site van SHOEPS welke kleur je voorkeur heeft, en vul het onderstaande formulier volledig in.

Deze actie is afgelopen.