Fashion

Valentijnsshoppen bij Lucardi

Lucardi

Over precies een week is het Valentijnsdag, het moment om een cadeau te krijgen of te geven. Wij kregen van Lucardi alvast een voorproefje!

Valentijnsdag

Op Valentijnsdag kun je natuurlijk je geheime liefde een anonieme kaart sturen, zoals de traditie dat wil. Maar steeds vaker wordt deze dag gebruikt om iemand die je lief hebt, of dat nu je partner, je moeder of je vriendin is, even te laten weten hoeveel hij of zij voor je betekent.

Natuurlijk kun je dat simpelweg zeggen. Maar wij vinden het stiekem een stuk leuker om cadeautjes te geven (en te krijgen natuurlijk).

Lucardi oorbellen

Lucardi

Dit jaar was het niemand minder dan de bekende juwelier Lucardi die ons een cadeautje gaf. En daar werden we blij van! Speciaal voor Valentijnsdag ontvingen we een mooie set, bestaande uit schattige oorbellen en een bijpassende ketting. Met hartjes, natuurlijk!

De zilveren oorbellen zijn ‘Made with Crystals from Swarovski’, en glinsteren je dus tegemoet. Mooi subtiel van formaat: niemand zal ze in al hun stralende aanwezigheid over het hoofd zien, maar te nadrukkelijk aanwezig zijn ze zeker niet. Leuk weetje: doordat het licht mooi weerkaatst in je oorbellen, lijk je zelf ook meer te stralen.

Lucardi ketting

Ook de bijpassende ketting heeft een Swarovski touch, en valt op door zijn glinstering. De hanger is ook hier weer bescheiden van formaat, less is more, waardoor het sierlijke kettinkje overal bij past. De ketting is kort, zodat het hartje mooi strak om de onderkant van je hals valt. Hartstikke chique, en stiekem helemaal niet zo duur.