Fashion Favourites Lingerie winnen

Valentijnsdag: lingerie

Valentijnsdag staat voor de deur, hét moment om wat nieuwe lingerie aan te schaffen. Fijn om jezelf verleidelijk in te voelen tijdens je Valentijnsdate!

Wij zetten vier verschillende setjes voor je op een rijtje, voor ieder wat wils. Het knalroze setje linksbovenin is van DKNY (bh 45 euro, slip 24 euro). Romantisch en verleidelijk! Hiernaast zie je een gebloemd setje van Freya (54,95 en 24,95 euro), met accenten in verschillende kleuren roze. Fijn van Freya is dat zij ook aan de grotere cupmaten gedacht hebben: deze bh gaat zelfs tot cup J!

Linksonder zie je een wat meer basic, glad setje van Maidenform (39,95 euro en 12 euro). Perfect onder strakke kleding. Het rood-zwarte setje van New Yorker tenslotte (12,95 euro en 6,95 euro) is natuurlijk helemaal perfect voor Valentijnsdag, dankzij het hart op de slip. Voor als je echt eens uit wilt pakken!

Ook erg leuk en romantisch is onderstaande mooie roze bh van Maidenform. En het mooie is: jij kunt hem winnen! We mogen 2 exemplaren weggeven in maat 75B. Vul onderstaande formulier uiterlijk 14 februari, Valentijnsdag, in, en misschien kun je jouw geliefde straks niet alleen op Valentijnsdag, maar heel het jaar verleiden in mooie lingerie!