Fashion Favourites Featured Schoenen

Sneakers voor meisjes

Je kunt het je bijna niet meer voorstellen, maar er komt een tijd dat de snowboots echt voor langere tijd de kast in kunnen. Dan wordt het weer tijd voor voorjaarsschoenen. Niet meteen de gympen, veel te fris, maar lekkere stoere sneakers! Wij zetten de leukste nieuwe exemplaren voor meisjes voor je op een rijtje.

Linksbovenin zie je een lekker stoer exemplaar van etnies (54,95 euro). uit de collectie van online schoenenwinkel X-KDS. Uniek is dat je bij deze winkel niet de schoenmaat van je kind bestelt, maar de grootte van de voet doorgeeft. We weten allemaal dat schoenmaten per merk verschillen, en hier zijn ze zo aardig om al hun exemplaren op te meten, zodat je de perfect passende schoen krijgt. Het zilveren model daarnaast vonden we in de Hush Puppies collectie bij Dolcis (69,95 euro), en is perfect geschikt voor meisjes die niet vies zijn van een portie ‘bling’ maar tegelijkertijd ook van stoer houden.

Het paar linksonderin is van Brakkies (vanaf 59,95 euro) en is natuurlijk bij uitstek bedoeld voor stoere meiden, die graag stevig in hun schoenen staan. Dat sneakers ook heel zoet kunnen zijn bewijst het roze exemplaar met bloemetjes van Geox (69,95 euro). Kan ook perfect onder een (jeans)rokje!