Fashion

Bijzondere zomerjeans van GSUS JR

Heb jij ook zo’n jongen, die liefst zomer en winter in een spijkerbroek rondloopt? Voor de zomer kies je dan gewoon voor een wat dunner exemplaar, zoals deze van GSUS JR.

GSUS JR

GSUS JR is de kinderkledinglijn van het bekende GSUS. Stoere kleding, veel jeans, en altijd actueel. Wij bekeken de nieuwe lente/zomer collectie voor kinderen. Opvallend is dat deze begint bij maat 116 en doorloopt tot 176: dit merk richt zich duidelijk op wat grotere kinderen, tieners ook, die meer en meer een eigen stijl ontwikkelen.

GSUS JR Skinny jeans

New York!

En die eigen stijl, daar kunnen ze lekker mee aan de slag bij GSUS JR! New York vormde dit seizoen de inspiratiebron, en dat betekent veel jeans, stoere shirts en ‘college’ gerelateerde kleding. Alles valt met elkaar te combineren, en al vind je in de collectie veel basisstukken, saai wordt het nooit. Een opvallende print of tekst, vaak zelfs helemaal over het kledingstuk verspreid (zelfs jeans in complete print, leuk!) maakt de kleding net wat anders dan anders.

Zomerse jeans

Neem nu deze jeans voor jongens, Mr Skinny genaamd (verkoopprijs €59,95). Opvallend door zijn kleur (wist je dat grijs dé jeanskleur is deze zomer? grijs is het nieuwe blauw!), maar ook door zijn model: lekker skinny. Opvallend is ook het tie dye-achtige dessin, van bijna wit tot donker grijs. Dat geeft de broek direct een gedragen look, precies wat jongens willen. Ook de ‘rimpels’ op de bovenbenen, die moeders altijd uit de broeken staan te strijken, zitten er hier al in bij aankoop. Moeders, niet aanzitten, zo hoort dat!

gsus-jr-skinny-jeans-2

Het opvallendste aspect van deze jeans kunnen we je helaas niet laten zien. Dat is namelijk de soepelheid van de zachte, dunne stof. Een echte zomerjeans, dunner en luchtiger dan de gewone variant, en daarmee perfect geschikt voor knullen die zomer en winter een spijkerbroek wensen te dragen. Je kunt hem prima combineren met de overige stukken in de collectie van GSUS JR, waar je veel grijs, blauw en zwart in aantreft, maar wij vinden hem ook erg leuk onder een felgekleurd shirtje. Ook fijn: de broek heeft verstelbaar elastiek in de taille! En da’s wel nodig ook bij ons ‘testkind’, want alhoewel het model skinny is, is de tailleband aardig aan de ruime kant. En dat is natuurlijk weer goed nieuws voor de jongens die ervan houden hun broek ergens halverwege hun boxer te laten hangen…

De gehele collectie vind, en koop je in de online shop op www.g-sus.com.