Fashion winnen

Sieraden met de hand gegraveerd: wel zo persoonlijk

The Divergent Series: INSURGENT

Wil je een écht uniek sieraad? Dan laat je het met de hand graveren! Wij probeerden het zelf uit, en waren enthousiast over het resultaat.

Graveren

De meeste gravures gebeuren met een machine. Dat zorgt ervoor dat alles er keurig netjes op staat, en dat graveren sneller gaat, maar wij vinden het niet per se mooier. Het doet wat ‘standaard’ aan.

Eigenaresse Tanja van KAYA sieraden besloot zich de kunst van het handmatig graveren eigen te maken, en past dit toe op een groot deel van de collectie van haar winkel. Wij zochten een schattig kettinkje uit om het resultaat te bekijken.

Klein maar fijn

Hartstikke leuk, om ‘iets’ van je kind of kinderen altijd bij je te dragen. Niet iedereen is echter dol op complete namen aan een ketting of armband. Wij ook niet, eerlijk gezegd. We gaan liever voor iets subtiels, zoals dit kleine, verguld gouden hartje, waarop precies plek is voor 1 letter. De eerste letter van de naam van je kind, bijvoorbeeld, of die van je man/vriend, of gewoon lekker van jezelf. Heel klein en subtiel, en daardoor overal bij te dragen zonder dat het al te veel opvalt, en tegelijk heel persoonlijk.

KAYA sieraden

De T op het hartje is er met de hand in gegraveerd. Het effect is daardoor net wat speelser, unieker dan met een machine. Het maakt het schattige hangertje voor ons helemaal af.

Het kettinkje is voorzien van een extra oogje, zodat je zelf kunt kiezen hoe hoog in de hals je hem wilt dragen. Fijn, want ieder heeft daar zo zijn voorkeur in, die per outfit ook nog eens kan verschillen.

Dit lieve hartje kost, inclusief gravure, €31,95. Voor het complete overzicht met de hand gegraveerde sieraden klik je hier.