etalage Fashion Speelgoed

Shoppen voor de herfstvakantie: 50 euro en veel korting!

De herfstvakantie was voor ons het moment om wat leuke spulletjes aan te schaffen. Dingen die de vakantie in het bijzonder, en de herfst in het algemeen wat leuker maken voor ouder en kind.

Natuurlijk deden we dat wel met zoveel mogelijk korting. Benieuwd wat we gekocht hebben en wat we betaald hebben? Lees snel verder!

Zonder korting doen we het niet

Je zou wel gek zijn als je het volle bedrag betaalde. Althans, dat horen we steeds om ons heen. Kortingscodes, kortingssites, cashback… Klinkt als een hoop gedoe, en dat voor een paar euro. Is dat nou echt de moeite waard?

Actiepagina.nl daagde ons uit om het toch eens te proberen. Koop leuke spullen voor de herfstvakantie, voor maximaal 50 euro, en probeer zo veel mogelijk korting te scoren. Die uitdaging gingen we natuurlijk aan!

Via de site van Actiepagina.nl zoeken we uit wat er zoal te halen valt. Voor een aantal sites bieden zij kortingscodes aan, maar daarnaast verzamelen ze ook alle acties die webwinkels hebben lopen en waarvoor je geen code nodig hebt. Zo werden we bijvoorbeeld gewezen op een flinke sale bij V&D, terwijl wij dachten dat die er na het einde van het Prijzencircus wel weer op zat. Niet dus!

actiepagina V&D

Omdat met de herfst ook echt de tijd van lange mouwen aanbreekt, kozen we een stoer shirtje voor zoonlief uit. Van €9,99 voor €6. Kijk, dat is makkelijk scoren! In de sale valt ook ons oog op het boekje Smarties: 30 recepten. Twee euro kost dit mini-kookboekje maar, in plaats van €4,95, en natuurlijk is het bij uitstek geschikt om in de herfst samen met je kind de keuken in te duiken en veel lekkers te maken.

Ken je de regel ‘als je iets voor je kind koopt, moet je ook iets voor jezelf kopen’? Hebben we zelf verzonnen. Gewoon, omdat we het waard zijn. En als je dan een sjaal tegenkomt die is afgeprijsd van €14,99 naar 7 euro (53% korting, wieh!) koop je die zonder ook maar een greintje schuldgevoel: als moeder verdien je in de herfst af en toe ook wat leuks!

Speelgoed met korting

Omdat we natuurlijk vooral voor kinderen aan het shoppen zijn, verleggen we onze aandacht naar Toys ‘R Us. Ook daar is veel in de opruiming, met een beetje zoeken vinden we er vier kleine cadeautjes voor onder de 3 euro per stuk. Allemaal flink afgeprijsd, zodat we het voor bijna de helft van de oorspronkelijke prijs mogen hebben. We beginnen er steeds meer plezier in te krijgen!

Actiepagina Toys 'R Us

Na nog wat rondstruinen op Actiepagina.nl valt ons oog op een wel heel leuke actie: 10% extra korting op sale artikelen bij Nike. Hiervoor is een kortingscode beschikbaar, en met deze (virtueel) in de hand bezoeken we de shop. Al snel zien we een mooie voetbal in de sale, eentje die de naam van topvoetballer Neymar draagt. Was 25 euro, in de sale €17,49 en daar gaat vervolgens nog eens €1,75 extra korting af dankzij de code. Een koopje, toch?

Actiepagina Nike

En dan: wachten maar

De dagen na onze shoppingmissie druppelen de pakketjes binnen, en zie we pas echt goed wat we voor 50 euro bij elkaar hebben weten te shoppen. Een beetje op kortingen letten loont dus toch!