Fashion Favourites

Rokjesdag?

Waar en wanneer precies, daar is onduidelijkheid over. Sterker nog, de eerste echte rokjesdag van het seizoen lijkt steeds meer een ‘big deal’ te worden, een nationale feestdag zonder vaste criteria. Maar wanneer hij ook is (en wij vinden dat je dat gewoon lekker zelf mag weten), je kunt maar beter voorbereid zijn! Dus: benen in de zelfbruiner, en rokjes in de aanslag! Wij haalden een aantal leuke uit de voorjaarscollecties.

Jeansrokjes zijn altijd goed, en dit seizoen niet weg te denken. Het donkere rokje linksbovenaan is van Object (39,95 euro), het ‘versleten’ model ernaast van New Yorker (24,95 euro). Ook verplichte kost in je kledingkast: het vrolijke, wijde rokje in opvallende kleurtjes. Nu leuk met een legging, straks hartstikke zomers. Het roze geruiye exemplaar is van DEPT (49,95 euro).

Bij Promiss vonden we het zwart met witte stippen rokje (49,95 euro). vrolijk, maar goed gecombineerd ook prima netjes/zakelijk te dragen. Iets opvallender is het zebraprintje van New Yorker (9,95 euro) en ook het speelse rokje van Desigual (94 euro) waarin verschillende soorten stof en veel leuke details zijn verwerkt.