Fashion winnen

Kidslog bekijkt Develab jongensschoenen en geeft ze weg! (actie afgelopen)

Bij Develab maken ze alleen maar kinderschoenen. Maar kinderachtig, dat zijn deze schoenen zeker niet! Wij bekeken een stoer paar voor jongens.

Niet voor softies

Onze wintercollectie is niet voor softies, zo waarschuwt Develab op hun site. En dat zien we meteen terug in deze leuke schoenen. Ze zien er meteen bij het uit de doos halen al uit alsof ze al gedragen zijn. Dat is voor ouders misschien even een tegenvaller, maar kinderen vinden het geweldig.

Niks ergers dan met glanzende schoenen, met witte randen aan de zijkant, naar buiten of naar school te moeten. Je weet al dat ze er bij thuiskomst nooit meer zo netjes uit zullen zien, met de boze blikken van je moeder als gevolg. Daar hoef je bij deze stoere stappers niet bang voor te zijn. Die befaamde witte randen zijn lekker al ‘vies’ gemaakt, zodat je er met een gerust hart mee kunt spelen.

Ouders opgelet

Maar ook voor ouders is er goed nieuws. Want hoe stoer de schoenen er ook uitzien, wij vinden het natuurlijk ook reuze belangrijk dat ze goed zijn voor de voeten van onze kinderen. Develab is een echt kwaliteitsmerk, dus dat zit wel goed. Er is gebruik gemaakt van echt leer, dat de levensduur en de pasvorm van de schoenen enorm ten goede komt, en ook de zolen zijn zo dik, en zo stevig voorzien van profiel, dat deze wel tegen een stootje kunnen.

Tenslotte is dit model voorzien van klittenband. Ook al kan je kind al lang veters strikken, het kiest zeker als het nieuwtje eraf is toch vaak voor gemak. Gruwelen we niet allemaal van schoenen die zonder de veters los en vast te maken worden uitgetrokken en weer aangetrokken, met platgetrapte achterkanten als gevolg? Hoeven we in dit geval niet bang voor te zijn.

Develab

Develab schoenen winnen!

Aan zulke goede, stoere schoenen hangt natuurlijk een prijskaartje. Dit model kost €89,95, wat gezien de levensduur en kwaliteit nog altijd een prima prijs is. Maar een investering is het wel… Tenzij jij de gelukkige bent die deze week als winnaar uit de bus komt rollen!

Wij geven namelijk dit paar schoenen van Develab weg. Draagt jouw zoon maat 34? Doe dan mee aan deze actie. Wij probeerden de schoenen en de maatvoering zelf uit, en kunnen stellen dat de maten gemiddeld tot ruim vallen. Winnen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Helaas, de winactie is afgelopen, je kunt de schoenen niet meer winnen!